Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

B2B servicegericht handelsbedrijf

Nationale of internationale groeipotentie


Beschrijving

Er wordt gezocht naar een B2B onderneming, bij voorkeur in de foodsector. Het bedrijf heeft autonome groeikansen. Er is een bedrijfsprobleem, bijvoorbeeld de verouderde webshop, een haperende backoffice of processen die beter zouden kunnen. Uw team is commercieel en professioneel. Ook heeft het bedrijf een brede vaste klantenkring die goed bekend is met de diensten en producten.

Bijzonderheden
In de strategie van uw bedrijf is een heroriëntatie nodig om naar de volgende fase te komen. Daarbij kunnen nieuwe product-markt combinaties nodig zijn om de omzet van het bedrijf te laten groeien, nationaal of internationaal.

Kerncijfers
De omzet van het gezochte bedrijf is tussen de € 2.500.000 en € 15.000.000. Qua portfolio is er een stabiele omzet op een aantal producten wat ruimte biedt voor experimenten.

Locatie
Bij voorkeur is uw bedrijf gevestigd in de regio Amsterdam, Kennemerland, Noord-Holland of Noord-Limburg.

Profiel koper
De ondernemer is ruim ervaren en is werkzaam geweest in diverse sectoren en in verschillende organisatievormen, zowel in de profit als non-profit sector. De ondernemer heeft op verschillende management- en directieniveaus in de organisaties gewerkt. Ook heeft de ondernemer verschillende fases van een onderneming meegemaakt en ervaring opgebouwd in het aankopen van bedrijven, reorganisaties en het succesvol introduceren van nieuwe product-markt combinaties.

De ondernemer is bedrijfs(kundig)econoom en heeft een postdoctorale specialisatie. In zijn laatste functie was hij CFO van een bedrijf met een omzet van € 550.000.000. In de afgelopen jaren heeft de ondernemer een stevig netwerk opgebouwd in de automotive industrie in Nederland, in de food industrie en in de financiële sector.

Transactie
U biedt 100% van de aandelen aan, maar een meerderheidsbelang kan ook. Als het bedrijf groter is dan in de specifieke kenmerken is aangegeven, zal de ondernemer samen werken met een bevriende investeringsmaatschappij.

Omzet
van: € 8,000,000
tot: € 0
Regio
Locatie anoniem
Branche
Agri & food, Zakelijke dienstverlening, Overig
Profielnummer
#21426