Internationale (uitbouw) mogelijkheden

Gericht op (geografische) informatiesystemen en/of speur- en ontwikkelwerk op contractbasis. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Overig

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#21371

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Er wordt gezocht naar een bedrijf dat gericht is op (geografische) informatiesystemen en/of speur- en ontwikkelwerk op contractbasis (contractresearch). Bedrijf bestaat uit professionals. Nichebedrijf met internationale (uitbouw) mogelijkheden.

Profiel koper
De zoekende ondernemer heeft 25 jaar internationale ervaring in eindverantwoordelijke lijn- en projectmanagement functies op zowel algemeen als financieel werkgebied binnen offshore, kennisinstituten en contractonderzoek bij universitaire spin offs. Heeft succesvolle ervaring met turn around. Opleiding: Geologie met Geofysica, Universiteit van Amsterdam MBA, Erasmus Universiteit.

Ondernemersprofiel
Resultaatgerichte en creatieve ondernemer, die heldere doelen stelt en die naar de organisatie vertaalt met een no-nonsens stijl. Sterk gericht op business development. Zowel nationaal als internationaal (met name Midden-Oosten). Veel ervaring met professionaliseren van organisaties.

Toegevoegde waarde 
Veel ervaring in projectmatig werkende ondernemingen waarin kennis en techniek een belangrijke rol spelen. Bewezen in staat in technisch (wetenschappelijke) of (hoog technische) omgeving een brug slaan naar commerciële mogelijkheden.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.