Bedrijf gericht op (geografische) informatiesystemen

Internationale (uitbouw) mogelijkheden


Beschrijving

Er wordt gezocht naar een bedrijf dat gericht is op (geografische) informatiesystemen en/of speur- en ontwikkelwerk op contractbasis (contractresearch). Bedrijf bestaat uit professionals. Nichebedrijf met internationale (uitbouw) mogelijkheden.

Profiel koper
De zoekende ondernemer heeft 25 jaar internationale ervaring in eindverantwoordelijke lijn- en projectmanagement functies op zowel algemeen als financieel werkgebied binnen offshore, kennisinstituten en contractonderzoek bij universitaire spin offs. Heeft succesvolle ervaring met turn around. Opleiding: Geologie met Geofysica, Universiteit van Amsterdam MBA, Erasmus Universiteit.

Ondernemersprofiel
Resultaatgerichte en creatieve ondernemer, die heldere doelen stelt en die naar de organisatie vertaalt met een no-nonsens stijl. Sterk gericht op business development. Zowel nationaal als internationaal (met name Midden-Oosten). Veel ervaring met professionaliseren van organisaties.

Toegevoegde waarde 
Veel ervaring in projectmatig werkende ondernemingen waarin kennis en techniek een belangrijke rol spelen. Bewezen in staat in technisch (wetenschappelijke) of (hoog technische) omgeving een brug slaan naar commerciële mogelijkheden.

Regio

Niet locatie gebonden

Branche

Overig

Profielnummer

#21371

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!