Bedrijf in de kunststofverwerkende sector

Maakbedrijf of technische handel


Beschrijving

Er wordt gezocht naar een maakbedrijf of technische handelsonderneming in de kunststofverwerkende sector. Het bedrijf is een kwaliteits / niche-speler: de toegevoegde waarde van het product maakt het verschil voor de afnemers. Groeipotentieel in sales; (nieuwe groei- of doorstootfase in het bedrijf breekt aan). De mogelijkheid om internationaal (door) te groeien is bij voorkeur aanwezig. De vertrekkende dga kan een rol blijven spelen in de nabije toekomst.

Profiel koper
Werkervaring: internationale sales en marketing en directiefuncties in de volgende sectoren: bouwmaterialen, plastics, kunststoffen, vezels, chemicals en FMCG.

Ondernemersprofiel
Ervaren en succesvolle internationale manager, met trackrecord in Internationale groei en business development. Verbinding tussen techniek (product) en markt: sluit goed aan op technische know how in een bedrijf. Meewerkend voorman. Commercieel gedreven met brede managementervaring (financieel, juridisch, HR, sales channels, end-user marketing, licensing, supply chain management etc.).
 
 

Regio

Niet locatie gebonden

Branche

Industrie & productie

Profielnummer

#21399

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!