Bedrijf in de kunststofverwerkende sector

Maakbedrijf of technische handel
Maakbedrijf of technische handelsonderneming in de kunststofverwerkende sector(niche-speler). Neem contact op via Brookz voor meer informatie.
OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#21399

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Er wordt gezocht naar een maakbedrijf of technische handelsonderneming in de kunststofverwerkende sector. Het bedrijf is een kwaliteits / niche-speler: de toegevoegde waarde van het product maakt het verschil voor de afnemers. Groeipotentieel in sales; (nieuwe groei- of doorstootfase in het bedrijf breekt aan). De mogelijkheid om internationaal (door) te groeien is bij voorkeur aanwezig. De vertrekkende dga kan een rol blijven spelen in de nabije toekomst.

Profiel koper
Werkervaring: internationale sales en marketing en directiefuncties in de volgende sectoren: bouwmaterialen, plastics, kunststoffen, vezels, chemicals en FMCG.

Ondernemersprofiel
Ervaren en succesvolle internationale manager, met trackrecord in Internationale groei en business development. Verbinding tussen techniek (product) en markt: sluit goed aan op technische know how in een bedrijf. Meewerkend voorman. Commercieel gedreven met brede managementervaring (financieel, juridisch, HR, sales channels, end-user marketing, licensing, supply chain management etc.).
 
 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!