Bedrijven met private label producten

Bedrijven in het consumentengoederen segment met private label producten in eigen beheer


Beschrijving

Gezocht, ter overname, participatie of samenwerking bedrijven in het consumentengoederen segment met private label (eigen merk) producten in eigen beheer. Specifiek op zoek naar merken in de segmenten wonen & interieur, (consumenten)electronica, erotica, sport & fitness, beauty & health en voedingssupplementen. 

Interessante proposities

  • Offline bedrijven met geen of een beperkte online presence. Door middel van een samenwerking of participatie kunnen wij het merk ook online een succes maken.
  • Heb je een startend merk, maar niet de kennis of het kapitaal om echt te groeien? Wij nemen dit merk graag over of participeren met kennis en/of kapitaal. 
  • Heb je een startend merk en snelgroeiend merk, en wil je deze nog sneller laten groeien? Dan hebben wij al helemaal interesse!
  • Heb jij een merk ontwikkelt, maar heeft deze nooit tractie kunnen krijgen? Of kun je het merk niet de aandacht of tijd geven die het verdient? Wellicht heb je zelfs nog een hoop dead stock? Wij nemen deze graag over!
  • Participatie, joint-venture en/of samenwerking met bedrijven en/of personen die ervaring hebben met het gehele proces van het opzetten van private labels danwel sourcen van producten. Hieronder vallen handelsondernemingen of personen die hierbij werken en ervaring hebben met het gehele proces van sourcen producten uit het verre Oosten. 

Uitdrukkelijk niet op zoek naar participaties met enkel tijdelijke distributierechten of waarbij de merkrechten bij derden liggen.

Omzet

van: € 10.000
tot: € 5.000.000

Regio

Niet locatie gebonden

Branche

Groothandel, IT, online & e-commerce

Profielnummer

#28675

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!