Bedrijven in het consumentengoederen segment met private label producten in eigen beheer

Bedrijven Met Private Label Producten gezocht, ter overname, participatie of samenwerking. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 10.000
tot: € 5.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Groothandel
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#28675

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht, ter overname, participatie of samenwerking bedrijven in het consumentengoederen segment met private label (eigen merk) producten in eigen beheer. Specifiek op zoek naar merken in de segmenten wonen & interieur, (consumenten)electronica, erotica, sport & fitness, beauty & health en voedingssupplementen. 

Interessante proposities

  • Offline bedrijven met geen of een beperkte online presence. Door middel van een samenwerking of participatie kunnen wij het merk ook online een succes maken.
  • Heb je een startend merk, maar niet de kennis of het kapitaal om echt te groeien? Wij nemen dit merk graag over of participeren met kennis en/of kapitaal. 
  • Heb je een startend merk en snelgroeiend merk, en wil je deze nog sneller laten groeien? Dan hebben wij al helemaal interesse!
  • Heb jij een merk ontwikkelt, maar heeft deze nooit tractie kunnen krijgen? Of kun je het merk niet de aandacht of tijd geven die het verdient? Wellicht heb je zelfs nog een hoop dead stock? Wij nemen deze graag over!
  • Participatie, joint-venture en/of samenwerking met bedrijven en/of personen die ervaring hebben met het gehele proces van het opzetten van private labels danwel sourcen van producten. Hieronder vallen handelsondernemingen of personen die hierbij werken en ervaring hebben met het gehele proces van sourcen producten uit het verre Oosten. 

Uitdrukkelijk niet op zoek naar participaties met enkel tijdelijke distributierechten of waarbij de merkrechten bij derden liggen.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.