Business software pakketten

Ontwikkelaar business software zoekt pakketten om aan te sluiten


Beschrijving

Om groei te realiseren zoekt de kopende partij doorlopend naar overnamekandidaten die eigen ontwikkelde pakketsoftware aanbieden of organisaties die deze activiteiten willen afstoten. Daarbij wordt de software door de bestaande organisatie van de overnamekandidaat omgezet naar de technologie van de opdrachtgever waardoor het product wordt gemoderniseerd, medewerkers en klanten nieuwe toekomstperspectieven krijgen en klanten door kunnen groeien met aanvullende functionaliteit (extra apps).

Bijzonderheden
Een overnamekandidaat, of over te nemen activiteiten die mogelijk interessant zijn voldoen aan de volgende criteria:

  • Een softwarebedrijf dat eigen business software aanbiedt
  • Het softwarepakket is gestandaardiseerd
  • Een aanwezig klantenbestand
  • Verouderde software

Kerncijfers
Omzet tussen € 500.000 en € 2.000.000.

Profiel koper
De kopende partij ontwikkelt en implementeert sinds enkele jaren succesvol een uniek concept voor business software waarbij de software naar de behoefte van de klant wordt samengesteld uit beschikbare componenten (vgl. een appstore voor bedrijfssoftware). Het management van de organisatie heeft ervaring met overnames en implementeert deze succesvol in haar eigen organisaties.

Omzet

van: € 500.000
tot: € 2.000.000

Regio

Locatie anoniem

Branche

IT, online & e-commerce

Profielnummer

#25083

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!