Cliënten portefeuille trustkantoor regio Den-Haag/Rotterdam

Zoekend kantoor heeft een uitgebreid professioneel netwerk en een goede track record


Beschrijving

Boutique trustkantoor zoekt naar uitbreiding van haar cliënten portefeuille dan wel een samenwerkingsverband. 

Nederlandse trustkantoor
Dit gerenommeerde Nederlandse trustkantoor is op zoek naar een uitbreiding van haar cliënten portefeuille door overname van een bestaande portefeuille, dan wel het aangaan van een samenwerkingsverband in de regio

Vestiging en keurmerk
Het kantoor is gevestigd in Den-Haag/Rotterdam. Het kantoor is lid van de branche vereniging Holland Quaestor en in het bezit van het Certified Trustworthy Company (“CTC”) Keurmerk. Het keurmerk staat voor hoge standaarden van integriteit en kwaliteit.

Boutique
Als een boutique trustkantoor heeft het kantoor door de jaren heen een uitgebreid professioneel netwerk en een goede track record opgebouwd. Het heeft ruime ervaring met dienstverlening aan internationale (beursgenoteerde) en private equity partijen. Het kantoor richt zich met name op dienstverlening op het gebied van corporate governance en corporate secretarial services. Boekhouding en het opstellen van jaarrekeningen wordt uitbesteed aan externe partijen.

Portefeuille
De koper ziet door overname van een cliënten portefeuille (gewenste omzet tussen € 200.000 en € 500.000) mogelijkheden om verdere schaalvoordelen te creëren en haar marktpositie te versterken.

Omzet

van: € 200.000
tot: € 500.000

Regio

West Nederland

Branche

Zakelijke dienstverlening

Profielnummer

#26443

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!