Complex en internationale potentie

Ervaren oud-ondernemer zoekt ter (gedeeltelijke) overname een productie- en/of handelsbedrijf in een B2B omgeving. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 1.000.000
tot: € 10.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Groothandel
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25094

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Ervaren en resultaatgerichte oud-ondernemer zoekt ter (gedeeltelijke) overname een productie- en/of handelsbedrijf in een B2B omgeving. Het bedrijf is dynamisch en mag complex zijn, zowel qua producten als organisatie.

Groeifase
Het bedrijf bevindt zich in een groei en/of volwassen fase en er is een ambitie om verder te bouwen. De ondernemer is een ervaren oud-ondernemer, ondernemerscoach en investeerder en wil de komende jaren gebruiken om samen met een enthousiast en energiek team nog een keer echt iets toe te voegen aan een onderneming.

Zoekende partij
De kandidaat is analytisch en organisatorisch sterk. Wil met passie en ondernemer-schap de producten van zijn onderneming aan zijn klanten verkopen. Haalt zijn voldoening uit het realiseren van bovengemiddelde resultaten met zijn team. Zowel nationale als internationale carrière voor diverse Nederlandse en buitenlandse ondernemingen. Succesvolle achtergrond in het als directeur/eigenaar leiden en coachen van ondernemingen en ondernemers in zeer uiteenlopende markten (productie, B2B & consumentenproducten, high tech en innovatief).  

Investeerder
Op dit moment nog hands-on actief als partner namens een gerenommeerde investeerder in het MKB. Heeft een technische opleiding genoten gecombineerd met hoogwaardige MBA-opleidingen. Specialiteit is het creëren van waarde door vanuit een eigen visie met gemotiveerde medewerkers aan de slag te gaan. Realiseert groei door focus op resultaten en groei door product- en marktontwikkeling.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.