Dynamisch productie-of handelsbedrijf met eigen merk

Complex en internationale potentie


Beschrijving

Ervaren en resultaatgerichte oud-ondernemer zoekt ter (gedeeltelijke) overname een productie- en/of handelsbedrijf in een B2B omgeving. Het bedrijf is dynamisch en mag complex zijn, zowel qua producten als organisatie.

Groeifase
Het bedrijf bevindt zich in een groei en/of volwassen fase en er is een ambitie om verder te bouwen. De ondernemer is een ervaren oud-ondernemer, ondernemerscoach en investeerder en wil de komende jaren gebruiken om samen met een enthousiast en energiek team nog een keer echt iets toe te voegen aan een onderneming.

Zoekende partij
De kandidaat is analytisch en organisatorisch sterk. Wil met passie en ondernemer-schap de producten van zijn onderneming aan zijn klanten verkopen. Haalt zijn voldoening uit het realiseren van bovengemiddelde resultaten met zijn team. Zowel nationale als internationale carrière voor diverse Nederlandse en buitenlandse ondernemingen. Succesvolle achtergrond in het als directeur/eigenaar leiden en coachen van ondernemingen en ondernemers in zeer uiteenlopende markten (productie, B2B & consumentenproducten, high tech en innovatief).  

Investeerder
Op dit moment nog hands-on actief als partner namens een gerenommeerde investeerder in het MKB. Heeft een technische opleiding genoten gecombineerd met hoogwaardige MBA-opleidingen. Specialiteit is het creëren van waarde door vanuit een eigen visie met gemotiveerde medewerkers aan de slag te gaan. Realiseert groei door focus op resultaten en groei door product- en marktontwikkeling.

Omzet

van: € 1.000.000
tot: € 10.000.000

Regio

Zuid Nederland

Branche

Groothandel, Industrie & productie

Profielnummer

#25094

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!