Nationaal/Internationaal/Benelux opererend

Opererend in de groothandel (consumentengoederen) of industrie (textiel- of kunststofverwerkend) met een regionaal, nationaal of internationaal marktgebied

OMZET

van: € 500.000
tot: € 15.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Groothandel
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#22614

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Onderneming opererend in de groothandel (consumentengoederen) of industrie (textiel- of kunststofverwerkend) met een regionaal, nationaal of internationaal marktgebied. Omzet vanaf € 500.000. De onderneming heeft een gezonde verhouding omzet en klanten (80/20) en heeft geen grotere klantafhankelijkheid dan 10% van de totale omzet.

In eerste instantie gaat de voorkeur uit naar goed renderende ondernemingen, echter minder goed renderende bedrijven worden niet uitgesloten. De verkoper kan voor een nader af te spreken periode betrokken blijven. Zuid-Oost Nederland, Belgisch Limburg of Euregio-gebied.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.