Heeft behoefte aan doorgroei naar een volgende fase

Te koop gezocht: Een productiebedrijf of handelsonderneming met toegevoegde waarde en innovatiekracht actief in B2B. Contact via Brookz

OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20446

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een productiebedrijf of handelsonderneming met toegevoegde waarde en innovatiekracht (geen low cost). De onderneming opereert bij voorkeur in een B2B omgeving en heeft kansen voor innovatie en internationale expansie. Het bedrijf is gevestigd binnen de reistijd van een uur vanaf Bergen op Zoom.

Kerncijfers
Het gezochte bedrijf behaalt een omzet van meer dan € 2.000.000 op jaarbasis. Bij de onderneming zijn meer dan 5 FTE in dienst.

Bijzonderheden
Het bedrijf heeft behoefte aan doorgroei naar een volgende fase.

strong>Profiel koper
Een ondernemer die een veelbelovende organisatie verder uit wil bouwen. De koper (Nima-C/MBA) is 15 jaar actief geweest in diverse directiefuncties bij middelgrote ondernemingen in de foodsector. Als algemeen directeur resultaten behaald in het verder uitbouwen van een onderneming door het optimaliseren van de strategie en groei van de medewerkers. Veranderingsprocessen succesvol geïmplementeerd door draagvlak te creëren in de organisatie. Innovatie, vernieuwing en toegevoegde waarde voor de klant staan centraal in haar denken en haar aanpak. Zij is gewend  in een internationale setting te werken.

strong>Transactie
De koper is op zoek naar de overname van een meerderheidsbelang of minderheidsbelang. De overdracht kan gefaseerd plaatsvinden. De koper beschikt over eigen middelen.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.