Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Investeerder met operationeel management

(Producerende) leverancier of dienstverlener met een vestiging in Oost-Nederland


Beschrijving

De onderneming is actief als (producerende) leverancier of dienstverlener met een vestiging in Oost-Nederland. De onderneming heeft groeipotentieel en focus ligt op het ontzorgen van de klant (te denken valt aan o.a. dienstverlening, zorg, onderwijs, HR, re-integratie, verzuim). Groei kan bijvoorbeeld door nieuwe serviceconcepten of afzetmarkten in binnen- en buitenland gegenereerd worden. 

Ondernemers
De (oud) ondernemers (drietal) beschikken over ruime ervaring op directie- en management niveau in de dienstverlenende sector. Twee van hen fungeren als investeerders en sparringpartners (geen dagelijkse operationele betrokkenheid), de derde zal de dagelijkse operationele leiding op zich gaan nemen. 

Ervaring
De ondernemers hebben ruime ervaring op het gebied van operationele aansturing. Ervaren in het optimaliseren van onder andere interne processen, kwaliteitszorg, relatiebeheer en medewerkerstevredenheid. De ondernemers zijn sterk in het benutten van commerciële kansen (creatief vermogen), om bedrijf en team aan te jagen en kansen te signaleren en benutten.

Omzet
van: € 1,000,000
tot: € 15,000,000
Regio
Oost Nederland
Branche
Zakelijke dienstverlening, Participatie
Profielnummer
#24142