Partijen met software-ontwikkeling in de kern hebben niet de interesse

Een IT-dienstverlener gericht op (niche)hosting gezocht. Partijen met software-ontwikkeling in de kern hebben niet de interesse. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 500.000
tot: € 1.500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#25086

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Het gezochte bedrijf is een IT-dienstverlener gericht op (niche)hosting. Partijen met software-ontwikkeling in de kern hebben niet de interesse. Het bedrijf is een niche speler in een B2B markt, bedienen klanten met maatwerkoplossingen, klanten in de bovenkant van het mkb (gemiddelde omzet per klant > 50k), klantsegment waar IT een cruciaal onderdeel in de bedrijfsvoering is.

Bijzonderheden
De bedrijfscultuur van het gezochte bedrijf is betrouwbaar, onafhankelijk, professioneel, informele werksfeer, betrokken. De organisatie en mensen moeten verder ontwikkeld en uitgebouwd worden voor (versnelde) groei. Beheersprocessen moeten verder afgestemd en geoptimaliseerd worden. De onderneming dient in een straal van maximaal 45 minuten vanaf Utrecht gevestigd te zijn. Intentie is om – op termijn – de locaties fysiek te integreren, in deze regio.

Profiel koper
De koper betreft een IT-onderneming gespecialiseerd in niet-standaard klantoplossingen. Zij richten zich op compromisloze IT-continuïteit. De onderneming is al decennia lang actief op de Nederlandse markt en wordt aangestuurd door meewerkende ondernemers. Middelgrote speler met sterk technisch georiënteerde medewerkers. Open organisatie met een sterk betrokken team, dat de organisatiewaarden uitdraagt. Gericht op het bieden van uitdaging en ontwikkeling, lange termijn focus, NEN-7510, ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.