Hedegen advisering is noodzakelijk

Te koop gezocht: onderneming actief in B2B in een technische omgeving. Het  product is deel van een systeem of eindproduct. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#20341

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Het gezochte bedrijf is actief in B2B in een technische omgeving. Het bedrijf is een niche speler en heeft kennis als toegevoegde waarde. Het heeft een product of productrange die klantspecifiek gemaakt wordt d.m.v. opties of maatwerk engineering. Tijdens het verkoopproces is gedegen advisering noodzakelijk. Het  product mag onderdeel van een systeem of eindproduct zijn. Het product wordt via een dealerschap betrokken of is in huis ontwikkeld.

Bijzonderheden
Idealiter bezit het bedrijf een aantoonbaar specialisme of het bedrijf is gereed om van volledig maatwerk naar standaard product met klantspecifieke opties te groeien. 

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.