Actief in een groeiende-, dan wel stabiele markt

Bij voorkeur een internationale handelsonderneming, actief in een groeiende-, dan wel stabiele markt. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 1.500.000
tot: € 10.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

Groothandel

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#27337

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Bewezen ondernemer (eind 40) zoekt nieuwe uitdaging, bij voorkeur een internationale handelsonderneming in de B2B markt, actief in een groeiende-, dan wel stabiele markt. Wanneer er binnen de onderneming specifieke activiteiten plaatsvinden in de productie-, assemblage- of verpakkingssfeer, waardoor toegevoegde waarde wordt gerealiseerd, dan is dit een pre. De gezochte onderneming is er een in de volwassen fase met aantoonbaar track record.

Internationaal
Het internationale karakter kan gelegen zijn in zowel directe import- als exportactiviteiten, dan wel in samenwerking met buitenlandse agentschappen. Of een onderneming die op het punt staat haar activiteiten te internationaliseren. De te verhandelen producten dienen tastbaar te zijn en/of technisch toegankelijk, waarbij door het toevoegen van activiteiten een betere marge kan worden gerealiseerd (geen prijsvechter). Een innovatief product of niche kan interessant zijn.

Regio en omvang
Gezochte onderneming is gelegen in Noord Brabant en heeft een omvang tot maximaal 20 medewerkers. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.