MBI kandidaat zoekt (internationale) handelsonderneming

Actief in een groeiende-, dan wel stabiele markt
Bij voorkeur een internationale handelsonderneming, actief in een groeiende-, dan wel stabiele markt. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 1.500.000
tot: € 10.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Nederland

SECTOR

Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#27337

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Bewezen ondernemer (eind 40) zoekt nieuwe uitdaging, bij voorkeur een internationale handelsonderneming in de B2B markt, actief in een groeiende-, dan wel stabiele markt. Wanneer er binnen de onderneming specifieke activiteiten plaatsvinden in de productie-, assemblage- of verpakkingssfeer, waardoor toegevoegde waarde wordt gerealiseerd, dan is dit een pre. De gezochte onderneming is er een in de volwassen fase met aantoonbaar track record.

Internationaal
Het internationale karakter kan gelegen zijn in zowel directe import- als exportactiviteiten, dan wel in samenwerking met buitenlandse agentschappen. Of een onderneming die op het punt staat haar activiteiten te internationaliseren. De te verhandelen producten dienen tastbaar te zijn en/of technisch toegankelijk, waarbij door het toevoegen van activiteiten een betere marge kan worden gerealiseerd (geen prijsvechter). Een innovatief product of niche kan interessant zijn.

Regio en omvang
Gezochte onderneming is gelegen in Noord Brabant en heeft een omvang tot maximaal 20 medewerkers. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!