Nationaal of internationaal marktgebied

Het (inter)nationale bedrijf heeft geen grote klantafhankelijkheid, maximaal 10% van de totale omzet. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
Groothandel
Overig

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#21626

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Er wordt gezocht naar een groothandel in medisch gerelateerde producten. Het bedrijf heeft geen grote klantafhankelijkheid, maximaal 10% van de totale omzet. De onderneming heeft een nationaal of een internationaal marktgebied. Gelegen in de regio Zuid-Oost Nederland, Belgisch Limburg of het Euregio gebied.

De voorkeur gaat uit naar goed renderende bedrijven, echter zijn minder renderende bedrijven niet uitgesloten. Verkoper kan voor een nader te bespreken periode aanblijven. 

Kerncijfers
De onderneming realiseert een omzet van tussen de  € 500.000 en € 1.000.000. Verder beschikt het bedrijf over 50-100 medewerkers.

Profiel Koper
De ondernemer heeft ruime ervaring in het opzetten van nationale en internationale distributienetwerken voor medische apparatuur en services. Heeft veel kennis in het aansturen en coachen van grote aantallen medewerkers. De kandidaat heeft een zeer brede interesse en wil en kan een onderneming verder uitbouwen. Eigen middelen zijn in voldoende mate voorhanden.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.