Met industriële automatisering

Gezochte onderneming is een dienstverlener in engineering services, gericht op industriële automatisering en procesoptimalisatie. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 6.000.000
tot: € 10.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#25127

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De gezochte onderneming is een dienstverlener in engineering services, gericht op industriële automatisering, control en procesoptimalisatie. Door tenminste 15 medewerkers worden naast voornamelijk software- ook hardware-oplossingen ontwikkeld en bij klanten geïmplementeerd.

Klanten
De klanten van de onderneming zijn onder meer actief in Oil & Gas, Petrochemie, Infrastructuur, Food, Pharma, New Energy, Tankterminals.

Locatie
Ondernemingen in heel Nederland zijn interessant. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf gelegen in de Randstad of in Zuid-Nederland.

Financials
De gezochte onderneming realiseert een omzet van € 6 à 10 miljoen met nationale klanten of € 15 à 25 miljoen, indien internationaal actief. De onderneming behaalt een EBIT van tenminste 5%. 

Transactie
Onze opdrachtgever wenst 100% van de aandelen in de onderneming over te nemen.

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een discrete, dynamische en solide Nederlandse familie-onderneming met activiteiten over de hele wereld.

Contact
Heeft u een onderneming in uw portefeuille of bent u een onderneming, die voldoet aan onze zoekcriteria, dan treden wij graag met u in contact om de mogelijkheid tot een transactie te komen met u te bespreken.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.