Onderneming actief in control & automation engineering

Met industriële automatisering


Beschrijving

De gezochte onderneming is een dienstverlener in engineering services, gericht op industriële automatisering, control en procesoptimalisatie. Door tenminste 15 medewerkers worden naast voornamelijk software- ook hardware-oplossingen ontwikkeld en bij klanten geïmplementeerd.

Klanten
De klanten van de onderneming zijn onder meer actief in Oil & Gas, Petrochemie, Infrastructuur, Food, Pharma, New Energy, Tankterminals.

Locatie
Ondernemingen in heel Nederland zijn interessant. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf gelegen in de Randstad of in Zuid-Nederland.

Financials
De gezochte onderneming realiseert een omzet van € 6 à 10 miljoen met nationale klanten of € 15 à 25 miljoen, indien internationaal actief. De onderneming behaalt een EBIT van tenminste 5%. 

Transactie
Onze opdrachtgever wenst 100% van de aandelen in de onderneming over te nemen.

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een discrete, dynamische en solide Nederlandse familie-onderneming met activiteiten over de hele wereld.

Contact
Heeft u een onderneming in uw portefeuille of bent u een onderneming, die voldoet aan onze zoekcriteria, dan treden wij graag met u in contact om de mogelijkheid tot een transactie te komen met u te bespreken.

Omzet

van: € 6.000.000
tot: € 10.000.000

Regio

West Nederland

Branche

Bouw & installatietechniek, Industrie & productie

Profielnummer

#25127

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!