Onderneming in automatisering, industrie en foodtech

Strategische overnamen kandidaten gezocht voor Synergie voordeel
Gezocht wordt naar een overname van systeem integrators en franchises actief in de foodtech industrie. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 500.000
tot: € 5.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Agri & food
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#27066

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt naar een overname van systeem integrators, machine bouwers en franchises actief in de foodtech industrie.

Voorkeur
De onderneming is niet locatie gebonden. De omzet dient te liggen tussen de 25.000 en 5.000.000 Euro. Onze voorkeur gaat uit naar stabiele bedrijven, weke synergie voordelen en groei wil behalen door middel van een nieuw concept.

Concept
Het nieuwe concept dat we voor ogen hebben, zal gerealiseerd worden door overnames in 2 op zichzelf staande sectoren. Namelijk voeding en IT / Technische automatiseerders. Het nieuwe concept maakt het mogelijk om nieuwe producten/dienstn te verlenen en een heel nieuw segment aan te boren.

Meer interesse?
Heeft u interesse om uw bedrijf te vekopen, neem dan contact met ons op door onderaan het profiel een reactie te plaatsen. U kunt er vanuit gaan dat we uw situatie met uitertste geheimhouding en discretie zullen behandelen.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!