Onderneming in de vastgoed

Of daaraan verwante zakelijke dienstverlening of leisure
Het bedrijf heeft een goede naam. Daadkrachtig en efficiënt team, met track-record in de markt waarin zij actief is. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 5.000.000
tot: € 10.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23397

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Op basis van de ervaring van deze mbi-kandidaat zoekt hij: een vastgoed gerelateerd bedrijf, bijvoorbeeld in ontwikkeling, investering, etc., (geen makelaardij); een leisure gerelateerd bedrijf, (eventueel seizoensbedrijf dat potentie heeft zulks om te buigen naar vier-seizoensbedrijf); een leisure gerelateerd bedrijf, met een vooruitzicht/uitdaging op het vlak van uitbreiding in onroerend goed; een financiële dienstverlener in financieringen gerelateerd aan vastgoed.

Het bedrijf heeft een goede naam, staat voor kwaliteit. Daadkrachtig en efficiënt team, met track-record in de markt waarin zij actief is. Daarbij zoekt het bedrijf een ondernemer die meedenkt en meedoet om het bedrijf naar de volgende fase te tillen en verder uitbouwt. stabiliteit meebrengt, vertrouwen in de markt uitstraalt, zelfverzekerd maar niet arrogant. Een ondernemer die investeerders en banken comfort geeft en resultaten realiseert, niet enkel belooft. Verder moet het bedrijf een lange termijn-focus hebben. De werkomgeving moet informeel maar professioneel zijn. Het product onderscheidt zich door goed doordacht te zijn, waarbij de exit zodanig in het concept is geïntegreerd dat het commercieel uitstekend te vermarkten is.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!