Onderneming in de vastgoed

Of daaraan verwante zakelijke dienstverlening of leisure


Beschrijving

Op basis van de ervaring van deze mbi-kandidaat zoekt hij: een vastgoed gerelateerd bedrijf, bijvoorbeeld in ontwikkeling, investering, etc., (geen makelaardij); een leisure gerelateerd bedrijf, (eventueel seizoensbedrijf dat potentie heeft zulks om te buigen naar vier-seizoensbedrijf); een leisure gerelateerd bedrijf, met een vooruitzicht/uitdaging op het vlak van uitbreiding in onroerend goed; een financiële dienstverlener in financieringen gerelateerd aan vastgoed.

Het bedrijf heeft een goede naam, staat voor kwaliteit. Daadkrachtig en efficiënt team, met track-record in de markt waarin zij actief is. Daarbij zoekt het bedrijf een ondernemer die meedenkt en meedoet om het bedrijf naar de volgende fase te tillen en verder uitbouwt. stabiliteit meebrengt, vertrouwen in de markt uitstraalt, zelfverzekerd maar niet arrogant. Een ondernemer die investeerders en banken comfort geeft en resultaten realiseert, niet enkel belooft. Verder moet het bedrijf een lange termijn-focus hebben. De werkomgeving moet informeel maar professioneel zijn. Het product onderscheidt zich door goed doordacht te zijn, waarbij de exit zodanig in het concept is geïntegreerd dat het commercieel uitstekend te vermarkten is.

Omzet

van: € 5.000.000
tot: € 10.000.000

Regio

West Nederland

Branche

Zakelijke dienstverlening, Overig

Profielnummer

#23397

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!