Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in industrie, handel of dienstverlening

Onderneming die klaar is voor de volgende fase


Beschrijving

De kandidaat is op zoek naar een onderneming, gevestigd in Midden-Nederland, Gelderland of Overijssel, met de voorkeur uit naar branches zoals industrie, productie, bouw toelevering, assemblage of de installatiebranche. De koper zoekt een bedrijf die er toe bereid is de volgende stap te zetten op naar een volgende levensfase, na de overname. Bij voorkeur samenwerken met een DGA om aanvullende competenties in te brengen en op termijn een gezamenlijke exit te realiseren. 

Kerncijfers
De gezochte onderneming heeft een omzet van rond de € 2.000.000 en 15 medewerkers. Dit is echter een indicatie, welke afhankelijk is van de bedrijfstak. 

Bijzonderheden
Kan eventueel gecombineerd worden met een technisch of commercieel manager, afhankelijk van de propositie. Een overname in fases behoort ook tot de mogelijkheden.  

Profiel koper
Breed georiënteerd algemeen manager (Drs. Economie en controlling) met een financiële achtergrond zoekt een MBI mogelijkheid. De koper is resultaat gericht met oog voor de menselijke maat. De koper beschikt over voldoende financiële middelen. 

Omzet
van: € 2,000,000
tot: € 0
Regio
Midden Nederland
Branche
Groothandel, Industrie & productie, Zakelijke dienstverlening
Profielnummer
#21027