Bijv. machinebouwers, apparatenbouwers, robotica of toeleveranciers

Gericht op engineering en bouwen/assembleren van productielijnen met een hoge mate van complexiteit. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.

OMZET

van: € 2.000.000
tot: € 12.500.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

IT, online & e-commerce
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#21767

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een ondernemer in industriële automatisering wil activiteiten uitbreiden. Het gezochte bedrijf is actief in de in technische maakindustrie. De activiteiten van het gezochte bedrijf zijn gericht op engineering en bouwen/assembleren van productielijnen (of delen daarvan) met een hoge mate van complexiteit. Redelijk tot hoge mate van industriële automatisering, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend PLC of SCADA.

Bijzonderheden
De gezochte onderneming heeft een goede reputatie en een klantenkring met grote spreiding. Het bedrijf is bij voorkeur al internationaal actief. 

Profiel koper
De ondernemer is met name actief in:

  • Industriële automatisering;
  • Ontwerp en advisering in productielijnen;
  • Elektrotechnische engineering.

De ondernemer heeft de ambitie om haar activiteiten verder uit te breiden met een productie onderneming actief in bovenstaande activiteiten.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.