Bijv. machinebouwers, apparatenbouwers, robotica of toeleveranciers

Gericht op engineering en bouwen/assembleren van productielijnen met een hoge mate van complexiteit. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.

OMZET

van: € 2.000.000
tot: € 12.500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

IT, online & e-commerce
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#21767

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een ondernemer in industriële automatisering wil activiteiten uitbreiden. Het gezochte bedrijf is actief in de in technische maakindustrie. De activiteiten van het gezochte bedrijf zijn gericht op engineering en bouwen/assembleren van productielijnen (of delen daarvan) met een hoge mate van complexiteit. Redelijk tot hoge mate van industriële automatisering, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend PLC of SCADA.

Bijzonderheden
De gezochte onderneming heeft een goede reputatie en een klantenkring met grote spreiding. Het bedrijf is bij voorkeur al internationaal actief. 

Profiel koper
De ondernemer is met name actief in:

  • Industriële automatisering;
  • Ontwerp en advisering in productielijnen;
  • Elektrotechnische engineering.

De ondernemer heeft de ambitie om haar activiteiten verder uit te breiden met een productie onderneming actief in bovenstaande activiteiten.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.