Onderneming op gebied van landbouwmechanisatie/productie

MBI-kandidaat zoekt bij voorkeur in Midden-, Noord- of Oost-Nederland


Beschrijving

Gezocht wordt naar een onderneming op het gebied van landbouwmechanisatie, productie: B2B, maakindustrie (bij voorkeur eigen product of halffabricaat, tier1 of 2 leverancier, metaal- of hout productie), groothandel / importeurschap.

Onderscheidend
De gezochte onderneming is onderscheidend en/of heeft een uniek concept ontwikkeld en bevindt zich in een groeifase, of heeft op zijn minst groeipotentie. Deze MBI-kandidaat kan juist zijn bijdrage leveren om de verdere groei mogelijk te maken, en om mogelijke efficiency verbeteringen in kaart te brengen en te realiseren. Zijn ervaring op gebied van leiding geven en commercie komen optimaal van pas om de potentiële groei ook de gaan realiseren. Gezochte omvang van de onderneming bedraagt ten minste 5 werknemers tot maximaal 60 werknemers.

Voorkeuren
De onderneming is bij voorkeur gevestigd in Midden-, Noord- of Oost-Nederland. De voorkeur gaat uit naar de overname van een meerderheidsbelang. Daarnaast zou het mooi zijn dat de onderneming een redelijke marktpositie heeft verworven.

Omzet

van: € 1.000.000
tot: € 10.000.000

Regio

Midden Nederland

Branche

Industrie & productie

Profielnummer

#25913

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!