MBI-kandidaat zoekt bij voorkeur in Midden-, Noord- of Oost-Nederland

Gezocht wordt naar een onderneming op het gebied van landbouwmechanisatie, productie: o.a. B2B, maakindustrie, groothandel. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 1.000.000
tot: € 10.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#25913

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt naar een onderneming op het gebied van landbouwmechanisatie, productie: B2B, maakindustrie (bij voorkeur eigen product of halffabricaat, tier1 of 2 leverancier, metaal- of hout productie), groothandel / importeurschap.

Onderscheidend
De gezochte onderneming is onderscheidend en/of heeft een uniek concept ontwikkeld en bevindt zich in een groeifase, of heeft op zijn minst groeipotentie. Deze MBI-kandidaat kan juist zijn bijdrage leveren om de verdere groei mogelijk te maken, en om mogelijke efficiency verbeteringen in kaart te brengen en te realiseren. Zijn ervaring op gebied van leiding geven en commercie komen optimaal van pas om de potentiële groei ook de gaan realiseren. Gezochte omvang van de onderneming bedraagt ten minste 5 werknemers tot maximaal 60 werknemers.

Voorkeuren
De onderneming is bij voorkeur gevestigd in Midden-, Noord- of Oost-Nederland. De voorkeur gaat uit naar de overname van een meerderheidsbelang. Daarnaast zou het mooi zijn dat de onderneming een redelijke marktpositie heeft verworven.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.