Onderneming productie/handel

Ervaren ondernemer zoekt onderneming regio Eindhoven


Beschrijving

Een ervaren ondernemer die reeds meerdere malen verschillende type bedrijven naar een volgende fase heeft gebracht is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Op zoek naar
Als u eigenaar bent van een gevestigde onderneming (omzet/winst genererend) die klaar is voor een volgende fase dan komen wij graag met u in contact. Te denken valt aan bedrijven waarin bijvoorbeeld de huidige eigenaar aanloopt tegen persoonlijke grenzen (wegens ambitie, leeftijd, ziekte etc) of de onderneming presteert nog niet op de top van haar kunnen en er is een verbeterpotentieel aanwezig.

Regio 
De Kempen, Veldhoven, Valkenswaard, Eindhoven.

Omvang en medewerkers 

  • De omvang van de onderneming ligt tussen ca. 1-20;
  • Management Team of rechterhand is aanwezig/niet noodzakelijk;
  • Binnen de onderneming zijn op uitvoerend/operationeel niveau hoofdzakelijk laag- en middelbaar opgeleide medewerkers werkzaam (LBO/MBO).

Activiteiten
De onderneming is actief met de productie van en/of handel in eenvoudige producten, met een relatief lage technische complexiteit; Voorkeur voor een onderneming die actief is in een business-to-business omgeving, waarbij business-to-consumer niet op voorhand wordt uitgesloten;

Transactie
Mogelijkheid om een meerderheidsbelang te verwerven. De verkopende ondernemer wordt eventueel de mogelijkheid gegeven om mee te blijven werken. Uiteraard tegen bepaalde voorwaarden

Omzet

van: € 1.500.000
tot: € 3.000.000

Regio

Zuid Nederland

Branche

Industrie & productie

Profielnummer

#25344

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!