Onderneming zoekt regionaal accountants- of administratiekantoor

Regio West-Brabant en/of Rotterdam
Accountants- of administratiekantoor die haar onderneming dan wel de portefeuille zou willen verkopen. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 250.000
tot: € 750.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28910

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt naar een accountants- of administratiekantoor dat haar onderneming dan wel de portefeuille zou willen verkopen.

Kenmerken
De geschikte overnamekandidaat heeft een omzet van ongeveer € 250.000 tot een maximum van ongeveer € 750.000. Een overname kandidaat met een omzet lager dan € 250.000 behoort echter ook zeer zeker tot de mogelijkheden. Het accountants of administratiekantoor is bij voorkeur gevestigd in de regio West Brabant en/of Rotterdam. Een overnamekandidaat heeft idealiter ca. 2-7 medewerkers waarbij de overnamekandidaat na transactie als 2e vestiging van de overnemende partij voortgezet
kan worden.

Voorkeur
De voorkeur van de zoekende partij gaat uit naar kandidaten die het voornemen hebben op korte termijn te stoppen of nog enige jaren in afbouwende schaal te willen werken. Het wordt als een pré beschouwd als de klanten op (korte) termijn verplaatsbaar zijn naar de regio Zevenbergen en reeds met Exact werken.

Niet gezocht naar
Er wordt per definitie niet gezocht naar een fusie en of samenwerking met een ander accountants of administratiekantoor kantoor.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!