Portefeuille (contracten) schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf met glasbewassing


Beschrijving

De zoekende partij komt graag in contact met eigenaren/directeuren van een passend schoonmaakbedrijf in de Haaglanden en omstreken.

Bedrijf
De zoekende partij is een klein en groeiend schoonmaakbedrijf dat zich primair richt op schoonmaakdiensten en glasbewassing bij bedrijven, bungalowparken en VvE’s. Vanuit haar strategie richt ze zich op groeiversnelling van de omzet en een verdere verbetering van het rendement. Door een slimme planning en organisatie kan de omzet met ongeveer € 1.000.000 groeien en dat is dan ook het doel op korte termijn.

Aankoopmemorandum
Hieronder vindt u een samenvattend overzicht van de wensen in de vorm van een profiel. Een aankoopmemorandum beschrijft de specifieke behoeften meer uitgebreid en gaat ook in op de overnamevoorwaarden en is op verzoek beschikbaar. Het heeft de volgende indeling:

  1. Omschrijving van de gewenste portefeuilles
  2. Locatie van de klanten
  3. Omvang van de onderneming
  4. Gewenste omzetverdeling naar aard en doelgroep
  5. Personeel en continuïteit van de directievoering
  6. Integratie van de aangekochte onderneming
  7. Voorgestelde transactie en voorwaarden
  8. Samenvatting

Omzet

van: € 50.000
tot: € 250.000

Regio

West Nederland

Branche

Overig

Profielnummer

#28845

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!