Productie- en handelsonderneming

Gezocht door ondernemersfamilie uit de foodsector


Beschrijving

Het gezochte bedrijf is een (B2B) productie- handelsbedrijf met basis in de foodindustrie, bij voorkeur met eigen RD activiteiten. De onderneming is niet actief in de fruit- of vleessector. Het afzetgebied is zowel nationaal als internationaal.

Kerncijfers
De over te nemen organisatie behaalt een omzet tussen de €20.000.000 en €50.000.000 miljoen. Het bedrijf mag zowel winstgevend als verlieslatend zijn. Voorkeur gaat uit naar een 100% overname.

Profiel koper
De geïnteresseerde koper betreft een ervaren ondernemer met affiniteit met de foodsector. Deze persoon zoekt voor de volgende generatie van zijn familie een bedrijf ter overname. Deze Family-Buy-inn beschikt onder meer over commercieel inzicht en focus op productontwikkeling en innovatie. Met focus op bedrijfsprocessen wenst men de onderneming verder te ontwikkelen.

Transactie
De voorkeur gaat uit naar een verkoper die geïnteresseerd is in verkoop van 100% van de aandelen.

Regio

Locatie anoniem

Branche

Agri & food, Industrie & productie, Overig

Profielnummer

#20944

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!