Productie- en handelsonderneming

Gezocht door ondernemersfamilie uit de foodsector
Een (B2B) productie- handelsbedrijf, basis in foodindustrie, bij voorkeur met RD activiteiten. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.
OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Agri & food
Industrie & productie
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20944

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Het gezochte bedrijf is een (B2B) productie- handelsbedrijf met basis in de foodindustrie, bij voorkeur met eigen RD activiteiten. De onderneming is niet actief in de fruit- of vleessector. Het afzetgebied is zowel nationaal als internationaal.

Kerncijfers
De over te nemen organisatie behaalt een omzet tussen de €20.000.000 en €50.000.000 miljoen. Het bedrijf mag zowel winstgevend als verlieslatend zijn. Voorkeur gaat uit naar een 100% overname.

Profiel koper
De geïnteresseerde koper betreft een ervaren ondernemer met affiniteit met de foodsector. Deze persoon zoekt voor de volgende generatie van zijn familie een bedrijf ter overname. Deze Family-Buy-inn beschikt onder meer over commercieel inzicht en focus op productontwikkeling en innovatie. Met focus op bedrijfsprocessen wenst men de onderneming verder te ontwikkelen.

Transactie
De voorkeur gaat uit naar een verkoper die geïnteresseerd is in verkoop van 100% van de aandelen.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!