Gezocht door ondernemersfamilie uit de foodsector

Een (B2B) productie- handelsbedrijf, basis in foodindustrie, bij voorkeur met RD activiteiten. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Agri & food
Industrie & productie
Overig

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#20944

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Het gezochte bedrijf is een (B2B) productie- handelsbedrijf met basis in de foodindustrie, bij voorkeur met eigen RD activiteiten. De onderneming is niet actief in de fruit- of vleessector. Het afzetgebied is zowel nationaal als internationaal.

Kerncijfers
De over te nemen organisatie behaalt een omzet tussen de €20.000.000 en €50.000.000 miljoen. Het bedrijf mag zowel winstgevend als verlieslatend zijn. Voorkeur gaat uit naar een 100% overname.

Profiel koper
De geïnteresseerde koper betreft een ervaren ondernemer met affiniteit met de foodsector. Deze persoon zoekt voor de volgende generatie van zijn familie een bedrijf ter overname. Deze Family-Buy-inn beschikt onder meer over commercieel inzicht en focus op productontwikkeling en innovatie. Met focus op bedrijfsprocessen wenst men de onderneming verder te ontwikkelen.

Transactie
De voorkeur gaat uit naar een verkoper die geïnteresseerd is in verkoop van 100% van de aandelen.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.