Productie- en handelsonderneming in food branche

Ook voor verlieslatende organisatie
Food-/ food gerelateerde productie/handel, verlieslatend mag. Afzet in binnen- en buitenland.  Neem contact op via Brookz voor meer informatie.
OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Agri & food
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20914

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een productie- en handelsonderneming in food- en/of food gerelateerde branche, actief in een business-to-business omgeving. De onderneming is niet actief in de fruit- of vleessector. Afzet zowel in Nederland als in het buitenland. De locatie van de organisatie is in Nederland.

Kerncijfers
De onderneming behaalt een omzet tussen € 10.000.000 en € 30.000.000 op jaarbasis. Koper heeft voorkeur voor een 100% overname. Het bedrijf mag zowel winstgevend of verlieslatend zijn. Er zijn 10-30 FTE aan medewerkers werkzaam.

Bijzonderheden
De onderneming voert bij voorkeur eigen R&D activiteiten uit.

Profiel koper
Koper is een ervaren manager/ondernemer met sterke affiniteit in de foodsector, en zoekt voor de volgende generatie een onderneming ter overname. Deze Family Buy-inn beschikt over een sterke commerciële inslag, focus op productontwikkeling en innovatie. Met aandacht en ervaring met bedrijfsprocessen wenst men de onderneming verder te ontwikkelen.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!