Productie- en handelsonderneming in food branche

Ook voor verlieslatende organisatie


Beschrijving

Een productie- en handelsonderneming in food- en/of food gerelateerde branche, actief in een business-to-business omgeving. De onderneming is niet actief in de fruit- of vleessector. Afzet zowel in Nederland als in het buitenland. De locatie van de organisatie is in Nederland.

Kerncijfers
De onderneming behaalt een omzet tussen € 10.000.000 en € 30.000.000 op jaarbasis. Koper heeft voorkeur voor een 100% overname. Het bedrijf mag zowel winstgevend of verlieslatend zijn. Er zijn 10-30 FTE aan medewerkers werkzaam.

Bijzonderheden
De onderneming voert bij voorkeur eigen R&D activiteiten uit.

Profiel koper
Koper is een ervaren manager/ondernemer met sterke affiniteit in de foodsector, en zoekt voor de volgende generatie een onderneming ter overname. Deze Family Buy-inn beschikt over een sterke commerciële inslag, focus op productontwikkeling en innovatie. Met aandacht en ervaring met bedrijfsprocessen wenst men de onderneming verder te ontwikkelen.

Regio

Locatie anoniem

Branche

Agri & food, Overig

Profielnummer

#20914

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!