Productie-/handelsonderneming

Met een goede marktpositie
Te koop gezocht: Een productie- en/of handelsonderneming met een uitgebreid klantenbestand. Neem contact op via Brookz voor meer informatie
OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20404

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een productie- en/of handelsonderneming met een goede marktpositie en een uitgebreid - liefst internationaal - klantenbestand. De voorkeur ligt bij ondernemingen met behoefte aan herstructurering; geen start-ups. Het bedrijf moet gevestigd zijn in een straal van 120 km rondom Utrecht.

Kerncijfers
Het bedrijf behaalt een omzet tussen € 4 en 15.000.000 op jaarbasis. Het resultaat moet bij voorkeur positief zijn. De onderneming heeft meer dan 20 FTE in dienst.

Transactie
Een overname en/of meerderheidsparticipatie. De koper wil bij voorkeur een actieve rol gaan spelen in de bedrijfsvoering.

Profiel koper
Een ondernemer met een technische achtergrond, die een langdurig internationale ervaring in een FMCG en een Consumer Durables-omgeving heeft.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategie├źn. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.