Productie- of handelsonderneming

Ter overname of een participatiebelang


Beschrijving

Het bedrijf produceert/verhandelt een kwalitatief hoogstaand product met een gemotiveerd team. De voorkeur gaat uit naar een fysiek product (B2B) dat vernieuwend is met mogelijkheden voor nieuwe markten. De onderneming is gevestigd in Nederland (voorkeur voor het midden en/of zuiden); een mogelijkheid om voor internationale bedrijven via Nederland business op te zetten in Europa.

Kerncijfers
Het gezochte bedrijf heeft een omvang tussen de 10 en 30 medewerkers. 

Bijzonderheden
Bedrijf dat na een opstartfase een plateau heeft bereikt dat verder uitgebouwd moet worden (mogelijk ook internationaal) of een bedrijf dat op zoek is naar een competente opvolger.

Profiel koper
Sales & marketingmanager met 20 jaar ervaring bij multinationals in B2B markt. Leiding gegeven aan Europese vestiging van US productiebedrijf. Teambuilder met ruime ervaring in internationale business (channel-management, mondiale beurzen en participatie in industrie forums).

Transactie
Een overname of participatie.

Regio

Locatie anoniem

Branche

Industrie & productie

Profielnummer

#20530

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!