Ter overname of een participatiebelang

Het in Nederland gevestigde bedrijf heeft een kwalitatief hoogstaand product en een gemotiveerd team. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#20530

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Het bedrijf produceert/verhandelt een kwalitatief hoogstaand product met een gemotiveerd team. De voorkeur gaat uit naar een fysiek product (B2B) dat vernieuwend is met mogelijkheden voor nieuwe markten. De onderneming is gevestigd in Nederland (voorkeur voor het midden en/of zuiden); een mogelijkheid om voor internationale bedrijven via Nederland business op te zetten in Europa.

Kerncijfers
Het gezochte bedrijf heeft een omvang tussen de 10 en 30 medewerkers. 

Bijzonderheden
Bedrijf dat na een opstartfase een plateau heeft bereikt dat verder uitgebouwd moet worden (mogelijk ook internationaal) of een bedrijf dat op zoek is naar een competente opvolger.

Profiel koper
Sales & marketingmanager met 20 jaar ervaring bij multinationals in B2B markt. Leiding gegeven aan Europese vestiging van US productiebedrijf. Teambuilder met ruime ervaring in internationale business (channel-management, mondiale beurzen en participatie in industrie forums).

Transactie
Een overname of participatie.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.