Ter overname of een participatiebelang

Het in Nederland gevestigde bedrijf heeft een kwalitatief hoogstaand product en een gemotiveerd team. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.

OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20530

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Het bedrijf produceert/verhandelt een kwalitatief hoogstaand product met een gemotiveerd team. De voorkeur gaat uit naar een fysiek product (B2B) dat vernieuwend is met mogelijkheden voor nieuwe markten. De onderneming is gevestigd in Nederland (voorkeur voor het midden en/of zuiden); een mogelijkheid om voor internationale bedrijven via Nederland business op te zetten in Europa.

Kerncijfers
Het gezochte bedrijf heeft een omvang tussen de 10 en 30 medewerkers. 

Bijzonderheden
Bedrijf dat na een opstartfase een plateau heeft bereikt dat verder uitgebouwd moet worden (mogelijk ook internationaal) of een bedrijf dat op zoek is naar een competente opvolger.

Profiel koper
Sales & marketingmanager met 20 jaar ervaring bij multinationals in B2B markt. Leiding gegeven aan Europese vestiging van US productiebedrijf. Teambuilder met ruime ervaring in internationale business (channel-management, mondiale beurzen en participatie in industrie forums).

Transactie
Een overname of participatie.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.