Schoonmaak- & glazenbewassingsbedrijven en/of -organisaties

Actief in specialistische reiniging van vloeren en gevels voor de B2B-markt
Gezocht wordt naar kwalitatief hoogstaande en betrouwbare schoonmaak- en glazenbewassingsbedrijven. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 750.000
tot: € 2.500.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#28799

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt naar kwalitatief hoogstaande en betrouwbare schoonmaak- en glazenbewassingsbedrijven en/of -organisaties actief in specialistische reiniging van vloeren en gevels voor de B2B-markt.

Activiteiten en klanten
Gezocht worden ondernemingen actief in onder andere de:

  • Algemene (periodieke) schoonmaakdiensten;
  • Glasbewassing (inclusief osmose);
  • Specialistische reiniging;
  • Vloer- en gevelreiniging.

Organisatie
De organisatie is op zoek naar ondernemingen die zich richten op de B2B-markt. Indien de onderneming actief is bij zorginstellingen, dorpshuizen, multifunctionele accommodaties, VvE’s, woningcorporaties en/of bedrijfspanden is dit een pré.

Betrouwbaar en kwalitatief
Gezocht wordt naar betrouwbare ondernemingen met een bewezen track record, (jarenlang) actief bij prominente relaties waar het leveren van hoge en goede kwaliteit één van de belangrijkste pijlers van de dienstverlening is.

Omzet
Omzetindicatie: € 750.000 tot € 2.500.000.

Regio
De onderneming wenst haar geografische spreiding te vergroten. Zelf is zij gevestigd in de driehoek Nijmegen – Eindhoven – Den Bosch. Zij is op zoek naar ondernemingen actief in en aanpalend aan dit werkgebied. Kerngebieden daarin zijn de regio’s Nijmegen – Cuijk / Boxmeer – Veghel / Sint-Oedenrode – Oss – Boekel – Gemert. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!