Softwarehuis

Softwareontwikkeling met behulp van Microsoft .NET en/of Sharepoint
Te koop gezocht: Een softwarehuis in softwareontwikkeling met behulp van Microsoft .NET en/of Sharepoint. Neem contact op via Brookz
OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20308

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een softwarehuis dat zich specialiseert in softwareontwikkeling met behulp van Microsoft .NET en/of Sharepoint. De dienstverlening omvat het uitvoeren van projecten en het detacheren van specialisten. Het streeft naar een lange termijnrelatie met zijn opdrachtgevers. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door professionalisme, openheid, eerlijkheid en het maken van plezier. Het niveau van zijn medewerkers is hoog. Het gezochte bedrijf is gevestigd in het zuiden, midden of het westen van Nederland. Daarnaast is een Vlaamse onderneming uit de omgeving van Antwerpen ook interessant.

Kerncijfers
De onderneming behaalt een omzet tussen de € 500.000 en € 2.500.000 op jaarbasis en heeft 5 tot 20 FTE in dienst.

Bijzonderheden
Het aanblijven van de huidige directeur-grootaandeelhouder na de overname of deelname behoort tot de mogelijkheden. Bij voorkeur is het over te nemen bedrijf te integreren binnen de huidige organisatie.

Reden aankoop
Vragende partij wil haar activiteiten uitbreiden.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!