(Gedeeltelijke) overname (import/export) in de B2B/B2C-omgeving

Productie- en/of handelsbedrijf in de voedingsmiddelen, consumentenartikelen en/of aanverwante activiteiten. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 5.000.000
tot: € 25.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Agri & food
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#28061

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De gezochte onderneming is actief in de branche: productie- en/of handelsbedrijf in de (ingrediënten voor) voedingsmiddelen, consumentenartikelen en/of aanverwante activiteiten.

Karakteristiek
Verandering, professionalisering en groei, van mens en organisatie. Bij voorkeur met internationale potentie en behoefte aan versterking commercie. B2B-markt, gericht op consument in de vorm van private label eveneens passend.

Cultuur
De ondernemer wil graag contact met alle medewerkers uit het bedrijf en het beste uit ze halen en ze betrekken. De aanwezigheid van een goede managementlaag is essentieel.

Kernwaarden
Ondernemend, analytisch, innovatief, sterk klant- en kwaliteitsbewustzijn.

Regio vestiging
Bij voorkeur binnen een uur rondom regio Breda, grotere afstand geen belemmering. Internationaal actief heeft de voorkeur, reizen geen probleem.

Grootte/Levensfase
>10 werknemers bij een meer handelsgeoriënteerde onderneming/snelle groei, >20 bij een meer productiegeoriënteerde onderneming. Groeiend of volwassen en toe aan een volgende stap.

Soort overname
Volledig of gedeeltelijk. Kan goed samenwerken met huidige eigenaar of managementteam maar wil wel zeggenschap om doelen te kunnen bereiken.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.