Succesvolle ondernemer zoekt: productie- en/of handelsbedrijf

(Gedeeltelijke) overname (import/export) in de B2B/B2C-omgeving


Beschrijving

De gezochte onderneming is actief in de branche: productie- en/of handelsbedrijf in de (ingrediënten voor) voedingsmiddelen, consumentenartikelen en/of aanverwante activiteiten.

Karakteristiek
Verandering, professionalisering en groei, van mens en organisatie. Bij voorkeur met internationale potentie en behoefte aan versterking commercie. B2B-markt, gericht op consument in de vorm van private label eveneens passend.

Cultuur
De ondernemer wil graag contact met alle medewerkers uit het bedrijf en het beste uit ze halen en ze betrekken. De aanwezigheid van een goede managementlaag is essentieel.

Kernwaarden
Ondernemend, analytisch, innovatief, sterk klant- en kwaliteitsbewustzijn.

Regio vestiging
Bij voorkeur binnen een uur rondom regio Breda, grotere afstand geen belemmering. Internationaal actief heeft de voorkeur, reizen geen probleem.

Grootte/Levensfase
>10 werknemers bij een meer handelsgeoriënteerde onderneming/snelle groei, >20 bij een meer productiegeoriënteerde onderneming. Groeiend of volwassen en toe aan een volgende stap.

Soort overname
Volledig of gedeeltelijk. Kan goed samenwerken met huidige eigenaar of managementteam maar wil wel zeggenschap om doelen te kunnen bereiken.

Omzet

van: € 5.000.000
tot: € 25.000.000

Regio

Zuid Nederland

Branche

Agri & food, Industrie & productie

Profielnummer

#28061

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!