Op het vlak van lasbenodigdheden, (veiligheids-)kleding en gereedschap

Er wordt gezocht naar een technische handelsonderneming. Bij voorkeur met groot klantenbestand. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#20299

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een technische handelsonderneming/importeur, actief als toeleverancier naar aannemers op het vlak van lasbenodigdheden, (veiligheids-)kleding, gereedschap, lasdraad en gassen. Een gevestigde onderneming met een uitgebreid klantenbestand in Nederland en/of eigen producten heeft de voorkeur.

Kerncijfers
Het gezochte bedrijf behaalt een omzet tot € 5.000.000 op jaarbasis, met een positief resultaat. De onderneming heeft tussen de 3 en 25 medewerkers in dienst.

Bijzonderheden
Het bedrijf mag in heel Nederland gevestigd zijn.

Reden koop
De koper wil, op termijn, de organisatie integreren in de bestaande onderneming.

AenF Partners

Kantoor uitgelicht

AenF Partners is een praktisch, ondernemend en onafhankelijk fusie- en overnamekantoor gevestigd in Utrecht. Jaarlijks brengen wij met een optimale prijs / kwaliteit verhouding zo’n 30 overname transacties tot een succesvol einde. Zowel aan koop als aan verkoop zijde. In de afgelopen jaren hebben wij in vele branches ondernemers en ondernemingen succesvol mogen begeleiden.

Graag maken wij vrijblijvend kennis om toe te lichten hoe wij ook uw traject op een professionele manier succesvol kunnen adviseren.