Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Uitzend- of detacheringsbureau gezocht voor strategische overname

Productiegerelateerde werkzaamheden door inzet van arbeidsmigranten


Beschrijving

De kopende partij zoekt een uitzend- of detacheringsbureau in Nederland gebruik makend van arbeidsmigranten, gericht op productie-, food- en agrarisch gerelateerde werkzaamheden. In het geval van een allround bedrijf, heeft het de voorkeur dat dit bedrijf een sterke regionale speler is.

Omzet
Het gezochte bedrijf realiseert een omzet tussen de € 1 tot € 25 miljoen. Hierbij is het niet van belang of de onderneming beschikt over een eigen backoffice of dat deze is uitbesteed.

Type overdracht
U als verkopende partij kunt aangeven of de voorkeur uitgaat naar een directe overdracht of dat u nog betrokken wilt blijven middels een earn-out of als partner middels een minderheidsbelang.

Activiteiten van het bedrijf
Koper is al jaren actief in de flexbranche en heeft een duidelijke groeiambitie. De cultuur is informeel met een hands-on-mentaliteit. De recruitment is zowel op Nederlanders maar grotendeels op arbeidsmigranten gericht. Tot 2019 lag de focus vooral op pluimvee en aanverwante werkzaamheden. Inmiddels heeft men ook een mooie positie in de techniek en logistiek. De organisatie heeft een goede it-infrastructuur en beschikt over een ruime expertise binnen de flex.