Kopende partij met beproefd kostenconcept

In commercieel vastgoed beheer. Elke vorm is bespreekbaar met de koper. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#20829

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De kopende onderneming is actief op het gebied van commercieel vastgoed management in de breedste zin. Ze zoekt voor verdere uitbreiding van de onderneming een soortgelijk beheerbedrijf. De relaties bevinden zich door heel het land. De gezochte onderneming bevindt zich niet te ver van de huidige kantoorlocatie in de locatie Randstad.

 Kerncijfers
De omzet bedraagt ca. € 1.000.000 tot € 2.000.000 op jaarbasis. Het beschikt over een solide klantenbestand. Er zijn in de organisatie 4 – 10 FTE werkzaam (exclusief DGA).

 Bijzonderheden
Iedere vorm van commercieel vastgoed beheer ter overname is bespreekbaar. De organisatie kan ook een familie office zijn.

Reden koop
Koper zoekt voor verdere uitbreiding van zijn onderneming een soort gelijk beheerbedrijf om het beproefde vaste servicekosten concept verder te kunnen uitrollen.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.