Vastgoed management onderneming

Kopende partij met beproefd kostenconcept
In commercieel vastgoed beheer. Elke vorm is bespreekbaar met de koper. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.
OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20829

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De kopende onderneming is actief op het gebied van commercieel vastgoed management in de breedste zin. Ze zoekt voor verdere uitbreiding van de onderneming een soortgelijk beheerbedrijf. De relaties bevinden zich door heel het land. De gezochte onderneming bevindt zich niet te ver van de huidige kantoorlocatie in de locatie Randstad.

 Kerncijfers
De omzet bedraagt ca. € 1.000.000 tot € 2.000.000 op jaarbasis. Het beschikt over een solide klantenbestand. Er zijn in de organisatie 4 – 10 FTE werkzaam (exclusief DGA).

 Bijzonderheden
Iedere vorm van commercieel vastgoed beheer ter overname is bespreekbaar. De organisatie kan ook een familie office zijn.

Reden koop
Koper zoekt voor verdere uitbreiding van zijn onderneming een soort gelijk beheerbedrijf om het beproefde vaste servicekosten concept verder te kunnen uitrollen.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!