Administratiekantoor

Financiële en salarisadministratie en belastingzaken
Administratiekantoor ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 100.000

EBITDA

€ 50.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30639

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Een kleinschalig administratiekantoor dat zich bezig houdt met het verzorgen van financiële administratie, salarisadministratie en belastingzaken.

Klantenkring
De onderneming heeft in haar meer dan 30-jarig bestaan een solide en loyale klantenkring opgebouwd. De klantenkring van de onderneming heeft een regionale karakter en  bestaat uit zowel bedrijfsmatige (MKB-bedrijven, ZZP’ers) als particuliere opdrachtgevers. De omzet daarentegen wordt voor meer dan 90% gegenereerd door de bedrijfsmatige opdrachtgevers.  

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit salarisadministratie, financiële administratie, het opzetten van een administratie, aangiften BTW, IB, VPB voor ondernemingen en ZZP’ers en belastingaangiften/ aanvragen toeslagen voor particuliere klanten.

Personeel
De onderneming wordt gedreven in de vorm van een vennootschap onder firma (man-vrouw). Samen vertegenwoordigen zijn 1,5 FTE.

Kantoor
De onderneming is gevestigd in een tot kantoorgedeelte verbouwd vrijstaand deel van het woonhuis.

Reden voor verkoop
De ondernemers hebben er voor gekozen, gezien hun leeftijd, hun leven een andere invulling te geven.

Geschikt voor
Opvolging wordt gezocht in de vorm van een MBI-kandidaat met een sterke toekomstvisie dan wel een bestaand kantoor dat een portefeuille wenst over te nemen.

Overdracht
Verkoper is bereid om na de bedrijfsoverdracht gedurende een nog nader te bepalen periode werkzaam te blijven binnen de onderneming om zodoende de overdracht soepel te laten verlopen.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!