Adventure-bedrijf

Met langlopende erfpacht en groeimogelijkheden
Adventure-bedrijf met langlopende erfpacht en goede groeimogelijkheden ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

EBITDA € 300.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30756

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een compleet (landelijk- en (EU)regionaal bekend zijnde) adventure-bedrijf met een groot activiteitenprogramma, alsmede doorgroei- en uitbreidingsmogelijkheden op basis van bewezen concepten en additionele value-drivers, inclusief geactualiseerde langdurige erfpachtovereenkomst met de gemeente.

Activiteiten
De onderneming organiseert o.a. ontdekkingstochten in het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa, te voet of op een speciale grot-bike waarbij voor deelnemers een nieuwe wereld opengaat, op 40 meter onder de grond.

Bijzonderheden
Verder worden er high-challenge en overige outdoor-adventure activiteiten georganiseerd. Doelgroepen zijn toeristen/individuen/groepen, bedrijven, overheidsinstanties etc. De onderneming wordt aangeboden als totaal turn-key project voorzien van complete historie, werkprogramma’s, bedrijfsdata en analyses en heeft een TÜV-kwaliteitskeurstempel.

Aanvullend horecabedrijf
Verder is het mogelijk om een aanvullend horecabedrijf (in nabij gelegen grottencomplex) mee over te nemen ter versterking van de regionale positie en totale aanbod.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.