Werkzaam in de driehoekregio (Leeuwarden, Drachten en Dokkum)

Schildersbedrijf Friesland werkzaam in de driehoekregio met goede naam, contacten. Neem contact op vai Brookz

OMZET

€ 200.000

EBITDA

EBITDA € 25.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29826

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

De onderneming biedt de huidige (goede) naam, de contacten, de contracten en het personeel (via payrolling) van een allround schildersbedrijf dat werkzaam is in Friesland in de driehoek Leeuwarden - Drachten - Dokkum aan.

Bijzonderheden
Het bedrijf is werkzaam voor particulieren, deels via onderhoudscontracten, en enkele bedrijven en instellingen. De werkzaamheden worden verricht met 4 personen via een payroll-constructie.

Reden verkoop
De eigenaar van de onderneming gaat met pensioen. Hij kan actieve overdracht verzorgen alsmede nog in een nader overeen te komen periode een actieve rol in aannemen van contacten en verzoeken.

Transactie
Vanuit de huidige eenmanszaak worden naam, contacten, contracten en de payroll-constructie aangeboden, alsmede beschikbare inventaris en voorraad (het is niet vereist om inventaris en voorraad over te nemen). Vanwege leeftijd verkoper bestaat de voorkeur voor een eenmalige afrekening zonder earn-out-constructie.

Profiel koper
Deze propositie is interessant voor bestaande schildersbedrijven in Friesland/Noord-Nederland en voor startende ondernemers in deze sector en regio die van start willen met een lopende omzet.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.