Allround schildersbedrijf

Werkzaam in de driehoekregio (Leeuwarden, Drachten en Dokkum)


Beschrijving

De onderneming biedt de huidige (goede) naam, de contacten, de contracten en het personeel (via payrolling) van een allround schildersbedrijf dat werkzaam is in Friesland in de driehoek Leeuwarden - Drachten - Dokkum aan.

Bijzonderheden
Het bedrijf is werkzaam voor particulieren, deels via onderhoudscontracten, en enkele bedrijven en instellingen. De werkzaamheden worden verricht met 4 personen via een payroll-constructie.

Reden verkoop
De eigenaar van de onderneming gaat met pensioen. Hij kan actieve overdracht verzorgen alsmede nog in een nader overeen te komen periode een actieve rol in aannemen van contacten en verzoeken.

Transactie
Vanuit de huidige eenmanszaak worden naam, contacten, contracten en de payroll-constructie aangeboden, alsmede beschikbare inventaris en voorraad (het is niet vereist om inventaris en voorraad over te nemen). Vanwege leeftijd verkoper bestaat de voorkeur voor een eenmalige afrekening zonder earn-out-constructie.

Profiel koper
Deze propositie is interessant voor bestaande schildersbedrijven in Friesland/Noord-Nederland en voor startende ondernemers in deze sector en regio die van start willen met een lopende omzet.

Omzet

€ 200.000

Winst

EBITDA € 25.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Noord Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#29826

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!