Architectenbureau in woning en utiliteitsbouw

Goed renderend bureau
De onderneming exploiteert een bij-de-tijd architectenbureau, gevestigd in Zuid-Oost Brabant. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

EBITDA € 150.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#27933

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming exploiteert een bij-de-tijd architectenbureau, gevestigd in Zuid-Oost Brabant. Een belangrijk deel van de omzet komt van een aantal vaste klanten, binnen een bepaalde branche, die steeds gezorgd hebben voor een vaste toestroom van werk met jaarlijkse stabiele, aantrekkelijke, rendementen. 

Werkgebied
Het architectenbureau verricht werkzaamheden door heel Nederland. Ook verricht zij in samenwerking met partnerbedrijven werkzaamheden buiten Nederland. 

Medewerkers
De onderneming kent in totaal ca. 12 medewerkers (excl. DGA), verdeeld naar 8 vaste medewerkers (ca. 7 FTE) en 4 inleners en heeft daarmee de benodigde specialistische kennis in huis. Een belangrijk deel van de vaste medemerkers is al langere tijd verbonden aan de onderneming en heeft een ruime ervaring.

Reden verkoop
De onderneming wordt door de eigenaar verkocht wegens het naderen van de pensioenleeftijd.

Geschikt voor
De overname is geschikt voor zowel strategische kopers als voor MBI kandidaten. Daarbij is zowel exploitatie van de onderneming als een zelfstandige vestiging als integratie in een vestiging van de koper een optie (afhankelijk van kenmerken koper).

Aangeboden belang en transactievorm
Doel is een (uiteindelijke) overname van 100%. Transactievorm en -voorwaarden kunnen in nader overleg plaatsvinden. De huidige eigenaar is bereid om nog gedurende een passende tijd aan de onderneming verbonden te zijn, om zijn kennis en relaties, inclusief specialistische kennis benodigd t.b.v. haar grootste opdrachtgevers, goed over te dragen en (afbouwend) mee te werken.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!