Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Authentieke Marokkaanse kruidenlijn

Bestaand merk, verpakt in horecaverpakking


Beschrijving

Te koop worden aangeboden de producten inclusief productsheets, barcodes, etiketten en inhoud van de Marokaanse kruidenlijn (compleet). Dit behelst de volledige huisstijl (logo, visie, missie etc.) en de twee bijbehorende domeinnamen. 

Producent, leverancier en fabrikant
De aangeboden landelijke productie/leverancier is tevens fabrikant en heeft verschillende productie en verpakkingsmogelijkheden (foodservice, horea, retail).

Marokko
Marokko kent een zeer rijke kooktraditie vanwege het verfijnd gebruik van de kruiden in de keuken. Marrakesh in het bijzonder vormt het culinaire middelpunt van Marokko. Pruttelende pannen, marktkoopmannen en vrouwen die hun beste maaltijden aan de man proberen te brengen op het roemrijke plein van Marrakesh vormen het beeld. Wereldwijd wordt het Jemaa El Fnaa plein beschouwd als een culinair epicentrum en de belichaming van deze rijke kooktraditie.

Productlijn
Achter dit decor zit een historische kookgewoonte die van generatie op generatie is doorgegeven. De productlijn die wordt aangeboden symboliseert ‘’de vrouw uit Marrakesh’’ welke deel uitmaakt van deze ambachtelijke overlevering. Met het merk wordt de klant toegang geboden om deze unieke ervaring, geheel authentiek, thuis te kunnen beleven.

 

Omzet
€ 25,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Agri & food, Groothandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25635
Rechtsvorm
Geen rechtsvorm