Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Automotive bedrijf in de gehandicapten branche

Unieke inkooppositie en dealerschappen in snel groeiende niche markt


Beschrijving

Groeiend bedrijf in de gehandicapten branche met een team (zonder vaste contracten) die alle kennis / ervaring / dealerschappen en unieke inkoopkanalen heeft.

Marktpositie
De onderneming is in 3,5 jaar uitgegroeid tot de nummer 2 van Nederland in de branche en wordt door de marktleider gezien als een grote bedreiging voor hun onderneming welke tientallen miljoenen omzet per jaar draait. Het bedrijf is sterk draaiend en zeer gemakkelijk te begrijpen en te leren kennen.

Producten
De producten die de onderneming verkoopt zijn wat kostbaarder en gericht op het hogere segment waardoor het werk minder arbeidsintensief is voor nu. De vier groepen diensten die worden aangeboden zijn goed uit te breiden.

Opdrachtgevers
De onderneming heeft daarnaast sinds dit jaar diverse grote opdrachtgevers binnengehaald voor onbepaalde tijd in de niche markt zoals het UWV en diverse gemeentes in Nederland.

Wat er ontbreekt om binnen 2 jaar marktleider te worden:

  1. Een investeerder
  2. Een ondernemer die deze rijdende trein harder wilt laten gaan rijden en de zaak over wilt nemen.

Panden
De hoogte van de vaste lasten zijn laag. De onderneming maakt gebruik van een tweetal huurpanden van in totaal 750m2. Deze panden zijn beide zeer in trek bij lokale ondernemers dus bij het investeren voor uitbreiding of eventuele overname zal dit geen rol spelen. Er zijn geen vaste contracten uitgedeeld waardoor er ook weinig verplichtingen zijn m.b.t personeelszaken.

Meer informatie?
Voor vragen kun je contact opnemen door onderaan het profiel een reactie te plaatsen, de ondernemer kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden.

Omzet
€ 1,300,000
Winst
€ 190,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28083
Rechtsvorm
Eenmanszaak