Banking as a Service (BaaS)

Strategische partners gezocht voor uitbreiding in Europa

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 23.000.000
FTE 2-5
Beschrijving

Het bedrijf is op zoek naar strategische partners voor uitbreiding in Europa, waaronder financiële en niet-financiële bedrijven: bedrijven binnen de Europese Economische Ruimte met 20-200 werknemers die 1 enkele Iban nodig hebben om meerdere valuta te ontvangen. 

Service
Banking as a Service (BaaS) is het aanbieden van bankproducten en -diensten via externe distributeurs. BaaS herconfigureert de waardeketen van banken, opent de deur naar desintermediatie en maakt nieuwe bronnen van groei mogelijk. Door niet-bancaire bedrijven te integreren met de gereguleerde financiële infrastructuur, maken BaaS-aanbiedingen nieuwe, gespecialiseerde proposities mogelijk en komen ze sneller op de markt. Naarmate de ontevredenheid van klanten over bestaande aanbiedingen toeneemt, winnen BaaS-aanbiedingen snel terrein. In tegenstelling tot traditionele banken die de hele waardeketen beheersten, richt BaaS zich grotendeels op slechts enkele stappen in de waardeketen. 

Huidige klanten
Met BaaS-aanbiedingen kunnen niet-financiële bedrijven extra diensten aanbieden, zoals betaalpassen, betaaldiensten en internationale betalingen. En al deze keuzes geven het bedrijf een concurrentievoordeel ten opzichte van andere bedrijven, omdat ze zich kunnen onderscheiden met een langere lijst van extra functies die concurrenten misschien niet hebben. Bedrijven zoals Burberry, Fletcher shipping en Brentford FC maken gebruik van de diensten van het bedrijf.

Voordelen
Niet-bancaire bedrijven gebruiken hun aanbod om een verbeterde klantervaring te bieden en hun inkomsten op verschillende manieren te verhogen. Met het BaaS-platform voor digitaal bankieren kunnen ze deze prestaties naar een geheel nieuw niveau tillen door hun klanten toegang te geven tot aanvullende financiële producten:

  • Bespaart geld - de klant hoeft geen kosten te maken voor het aanhouden van meerdere valutarekeningen. Het platform kan alle valuta ontvangen via één standaard IBAN voor meerdere valuta.
  • Bespaart tijd - Het is niet nodig om verschillende rekeninggegevens in vreemde valuta op te geven. Beslissingen over het openen van een rekening zijn binnen enkele uren beschikbaar; gemakkelijk dezelfde dag nog.
  • Risicobeheer - geen foutieve valutaconversies meer; de klant heeft altijd de controle.
  • Toonaangevende oplossingen - een echt innovatief Fintech-antwoord op de huidige beperkingen van traditioneel rekeningbeheer. 
  • Houd fondsen in verschillende valuta naast GBP/USD/EUR zonder verborgen kosten - bewaar valutareserves voor wanneer ze het meest nodig zijn.Neem contact op voor meer informatie.
Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 23.000.000
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten