Luxe schoonheidsbehandelingen

Deze beautysalon is in 2017 geopend in het centrum van een middelgrote stad in Gelderland. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 100.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#24036

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Deze beautysalon is in 2017 geopend in het centrum van een middelgrote stad in Gelderland. De salon is als franchise onderneming gekoppeld aan een grotere landelijke keten. De bedrijfsruimte die wordt gehuurd heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m².

Bijzonderheden
De vestiging heeft een breed aanbod in schoonheidsbehandelingen. Klanten kunnen terecht voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, kappers, manicure, zonnebanken en ook is er een cosmetisch arts die behandelingen uitvoert in de twee luxe behandelkamers. Ook worden er luxe schoonheidsproducten verkocht.

Potentie
Ondanks dat de salon nog maar kort is geopend wordt er een stabiele omzet gedraaid van ongeveer € 10.000 per maand. De onderneming heeft potentie om verder te groeien, zeker wanneer alle werkplekken aan ZZP’ers kunnen worden verhuurd en de salon nog meer naamsbekendheid heeft gekregen.

Reden verkoop
Door persoonlijke omstandigheden van de huidige eigenaar wordt de salon volledig verkocht. In overleg zou de huidige eigenaar in loondienst in de salon kunnen blijven werken.

Vervolgprocedure
Nadat de geïnteresseerde een geheimhoudingsverklaring heeft getekend, zal nadere informatie worden verstrekt via een informatiememorandum.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.