Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bedrijf in advisering & installatie van ventilatietechniek

Onderneming actief op het gebied van advisering, levering, installatie en onderhoud van alle systemen op het gebied van ventilatietechniek


Beschrijving

Onderneming actief op het gebied van advisering, levering, installatie en onderhoud van alle systemen op het gebied van ventilatietechniek. Met een klein team van professionals geven zij opdrachtgevers een persoonlijk en gericht advies.

Bijzonderheden
Het betreft een goed geoutilleerd en financieel gezond bedrijf en bestaat bijna 10 jaar. In haar branche een uitstekende naamsbekendheid opgebouwd. Onder haar opdrachtgevers bevinden zich een aantal zeer gerenommeerde klanten.

Klantenkring
De onderneming kent een uitgebreide (vaste) klantenkring, o.a. bestaande uit zorginstellingen, woningcorporaties, grotere installatiebedrijven en bouwondernemingen. Slechts een beperkt deel van de omzet wordt gerealiseerd bij particuliere opdrachtgevers. Het merendeel van de opdrachtgevers is al langere tijd klant.  

Groei
Er is sprake van een stijgend omzetniveau. De onderneming heeft een goed gevulde opdrachtenportefeuille.

Personeel
Het personeelsbestand van de onderneming is < 10.

Voorwaarden
Ondernemer is bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode de koper te blijven begeleiden.  Deze propositie is zowel interessant voor een gedreven MBI kandidaat als voor een strategische koper. Ervaring in de sector is een vereiste, evenals eigen middelen.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 500,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Zuid Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25804
Rechtsvorm
B.V.