Bedrijf in Amazon Infrastructure as a Service (AIaaS)

Voor e-commercemerken om plek op Amazon te krijgen

amazon infrastructure as a service. Deze infrastructuur is voor e-commerce merken om prominente plek op Amazon te krijgen. Neem contact op via Brookz
Verkocht
FTE 21-50
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 4.800.000
FTE 21-50
Beschrijving

Deze onderneming heeft een infrastructuur ontwikkeld voor e-commerce merken die een prominente plek op Amazon willen krijgen. Om dit te realiseren omvat deze Amazon infrastructuur warehousing, logistiek, relatie beheer, digitale marketing en content optimalisering.

Bijzonderheden
Het bedrijf is actief op Europees niveau in de marketplace/Amazon-industrie, als full service operator. Hun ‘Gateway to EU’ businessmodel is zeer schaalbaar en snel winstgevend. Sinds lancering in 2018 is het bedrijf winstgevend met een omzetgroei van +1.500%.

Locaties
Het bedrijf heeft een bedreven internationaal managementteam met locaties in Nederland en Italië met in het totaal 22 FTE’s. Ze gaan nu hun Series A-fundingronde ophalen om de positie van ‘European Operator & Accelerator’ te verzekeren in een groeiende miljarden business.

Het probleem
Merken van elke omvang hebben problemen met het verwezenlijken van een prominente positie binnen Amazon Europa. Het vereist veel en verscheiden operationele taken door de mate van de complexiteit van de regio om een prominente positie binnen Amazon Europa te verwezenlijken.

Oplossing
Een gedesignd Amazon-infrastructuuroplossing op pan-Europees niveau voor de kosten van slechts 1 FTE!

Het business model
Deze AIaaS (Amazon Infrastructure as a Service) heeft een successfee met maandelijkse retainer. Afhankelijk van het productcategorie, is het verdienmodel een maandelijkse retainer met/of een marge op de omzet. Op geen enkel moment heeft dit bedrijf een voorraadrisico, wat het erg schaalbaar maakt.

USP
Blue ocean markt. Ruim 1.9 miljoen bedrijven die gezamenlijk +1miljard omzet per dag via Amazon genereren, maar slechts <2% verkoopt op Europees niveau vanwege de complexiteit. Dit bedrijf lost dit op en heeft dan ook een luxe positie qua doelgroep en marge. Het bedrijf heeft potentieel om snel naar 8 cijfers omzet te groeien. Vanwege de unieke expertise en positie, is het bedrijf een strategische partner geworden voor Amazon hoger management. De investering zal zorgen voor een snelle omzettoename + binnen 2jr winstgevend en lange termijn strategische positie voor leverancier en Amazon.

De ondernemer
De founder van dit bedrijf heeft +10 jaar ervaring als interimmanager bij diverse MKB-bedrijven voor het opzetten van internationaal E-commerce business. Het managementteam bestaat uit specialisten in de private equity industrie, een serial entrepreneur (25% eigenaar) en specialisten in de digital marketingindustrie.

Verkocht
FTE 21-50
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 4.800.000
FTE 21-50

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten