Landelijk opererend | vaste klantenkring | terugkerende opdrachten

Bedrijf in reparatie, verbetering, bescherming van beton van flatgebouwen, woningen, kantoorgebouwen. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 750.000

EBITDA

EBITDA € 160.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28743

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het goedlopende bedrijf heeft in haar meer dan 25-jarige bestaan een reputatie opgebouwd in reparatie, verbetering en bescherming van beton van flatgebouwen, woningen, kantoorgebouwen, parkeergarages, bruggen, tunnels etc. Het bedrijf vervaardigt hiernaast ook epoxy en coatings van vloeren. Het bedrijf is centraal gelegen in Nederland en heeft een relatief vaste klantenkring met terugkerende opdrachten.

Bereidheid DGA
De DGA beschikt over relevante kennis en een netwerk om samen met de juiste koper de activiteiten verder uit te breiden. Hij is bereid om de kopende partij hierin te ondersteunen en blijft in ieder geval beschikbaar om een goede overdracht van kennis en activiteiten te waarborgen. Een strategische koper of MBI kandidaat zal van hem alle ondersteuning krijgen om het bedrijf succesvol voort te zetten en verder uit te breiden.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.