Bedrijf in betonherstel en vloerenherstel

Landelijk opererend | vaste klantenkring | terugkerende opdrachten


Beschrijving

Het goedlopende bedrijf heeft in haar meer dan 25-jarige bestaan een reputatie opgebouwd in reparatie, verbetering en bescherming van beton van flatgebouwen, woningen, kantoorgebouwen, parkeergarages, bruggen, tunnels etc. Het bedrijf vervaardigt hiernaast ook epoxy en coatings van vloeren. Het bedrijf is centraal gelegen in Nederland en heeft een relatief vaste klantenkring met terugkerende opdrachten.

Bereidheid DGA
De DGA beschikt over relevante kennis en een netwerk om samen met de juiste koper de activiteiten verder uit te breiden. Hij is bereid om de kopende partij hierin te ondersteunen en blijft in ieder geval beschikbaar om een goede overdracht van kennis en activiteiten te waarborgen. Een strategische koper of MBI kandidaat zal van hem alle ondersteuning krijgen om het bedrijf succesvol voort te zetten en verder uit te breiden.

Omzet

€ 750.000

Winst

EBITDA € 160.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Midden Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28743

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!