Gedifferentieerd transportbedrijf

Afvalstoffenverwerking/kraanverhuur/speciaal (groot) transport/op- en overslag/express-koerierstransport. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#22595

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Zeer gedifferentieerd transportbedrijf: transport/afvalstoffenverwerking/kraanverhuur/speciaal (groot) transport/op- en overslag/express-koeriers-sneltransport.

Bijzonderheden
Mooie nieuwe materialen, waaronder vrachtwagen combinaties, 2 bestelauto’s, kranen, diepladers en ca. 500 containers. Gevestigd in een kantoorpand met grote loodsen op een afsluitbaar terrein van ca. 13.000 m2 waarvan een gedeelte met een vloeistofdichte vloer (eventueel ook te huur). Het personeel bestaat uit 10 FTE, aangevuld met contractrijders. Het bedrijf is in bezit van alle vergunningen.

Reden verkoop
De eigenaar raakt op leeftijd en heeft geen goede opvolger in huis. Naast het aanwezige, kundige personeel kan de koper gedurende een ruime periode begeleidt en ingewerkt worden.

Profiel koper
Als koper wordt gedacht aan iemand van het type ‘meewerkend voorman’. Die persoon dient, samen met een financier, minimaal € 500.000 aan financiële middelen in te kunnen brengen. Daarnaast is vanuit de onderneming eventueel ook nog financiering beschikbaar tegen gunstige condities (vendor loan).

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.