Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bedrijf in transport, opslag en afval

Gedifferentieerd transportbedrijf


Beschrijving

Zeer gedifferentieerd transportbedrijf: transport/afvalstoffenverwerking/kraanverhuur/speciaal (groot) transport/op- en overslag/express-koeriers-sneltransport.

Bijzonderheden
Mooie nieuwe materialen, waaronder vrachtwagen combinaties, 2 bestelauto’s, kranen, diepladers en ca. 500 containers. Gevestigd in een kantoorpand met grote loodsen op een afsluitbaar terrein van ca. 13.000 m2 waarvan een gedeelte met een vloeistofdichte vloer (eventueel ook te huur). Het personeel bestaat uit 10 FTE, aangevuld met contractrijders. Het bedrijf is in bezit van alle vergunningen.

Reden verkoop
De eigenaar raakt op leeftijd en heeft geen goede opvolger in huis. Naast het aanwezige, kundige personeel kan de koper gedurende een ruime periode begeleidt en ingewerkt worden.

Profiiel koper
Als koper wordt gedacht aan iemand van het type ‘meewerkend voorman’. Die persoon dient, samen met een financier, minimaal € 500.000 aan financiële middelen in te kunnen brengen. Daarnaast is vanuit de onderneming eventueel ook nog financiering beschikbaar tegen gunstige condities (vendor loan).

Omzet
€ 2,000,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Oost Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#22595
Rechtsvorm
B.V.