Bedrijf met eigen verticaal teeltsysteem

Contacten in de VS die verder kunnen worden uitgediept
Verkoop bedrijf met eigen verticaal teeltsysteem met contacten in de VS ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 100.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Agri & food
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30775

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een BV met daarin een bedrijf dat een gepatenteerd teeltsysteem produceert. Systemen worden wereldwijd verkocht en er is al een netwerk met distributeurs. Gezien de drukke bezigheden van eigenaar dient koper er mee rekening te houden dat het netwerk dient te worden "opgepoetst". Bedrijf heeft contacten in de VS die verder kunnen worden uitgediept.

Bijzonderheden
Momenteel worden de half fabricaten elders geproduceerd in Nederland. Dit kan in kleine oplagen, dus er is geen grote investering nodig om te starten.

Prijs
Alle productie spullen voor werkplaats zitten in de prijs begrepen, inclusief alle matrijzen voor de productie va kunststof onderdelen. Website en alle domeinnamen ook inbegrepen.

Lopende bestellingen
Er lopen nog steeds bestellingen en offertes, dus men kan direct starten.

Markten
Naast de Urban farming is het bedrijf een gedegen speler in de Farmaceutische industrie met gecontroleerde (medicinale) teelt. En heeft het diverse set-ups gebouwd.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.