Zoekt nieuwe eigenaar voor volgende groeifase

De onderneming is een onderscheidend Nederlands interieurmerk met een eigen collectie meubels. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 4.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Detailhandel
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29919

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is een onderscheidend Nederlands interieurmerk met een eigen collectie meubels, tafels, verlichting en woonaccessoires. De collectie wordt in eigen beheer ontworpen en produceert met vaste productiepartners. De collectie wordt verkocht via gerenommeerde retailers, waarbij de meeste omzet hoofdzakelijk gerealiseerd wordt binnen Nederland.

Bijzonderheden
De onderneming is de afgelopen jaren sterk gegroeid en behoort tot één van de bekendere merken binnen de Nederlands woonindustrie.

Reden verkoop
De huidige eigenaren zien zichzelf, mede door de focus op andere bedrijfsactiviteiten, niet meer als geschikte eigenaar om de verdere groei van de onderneming te bewerkstelligen.

Groeimogelijkheden
De onderneming staat voor een volgende groeifase, waarbij de onderneming een stevig fundament heeft om de vele kansen, zoals buitenlandse expansie, te benutten. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.