Big Data-platform

Investering nodig voor opbouw internationaal sales- en marketingteam

Omzet € 300.000

Winst Op aanvraag

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · E-commerce

Branche Platforms

LandZwitserland

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 300.000
FTE 6-10
Beschrijving

Het bedrijf biedt een schaalbaar en veilig platform voor gedecentraliseerde en gecentraliseerde gegevensoverdracht en -opslag, met een first mover-voordeel in deze markt. Met een focus op gegevens- en gebruikersbeveiliging biedt het bedrijf hoogbeveiligde oplossingen voor bedrijven, overheden en andere organisaties die gevoelige gegevens verwerken.

Verdienmodel
Het hybride verdienmodel van het bedrijf is gebaseerd op maandelijkse abonnementen en eenmalige betalingen, toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Abonnees hebben toegang tot verschillende big data-diensten op het platform, terwijl oplossingen voor eenmalige betalingen extra functies of diensten bieden. Bedrijven kunnen op maat gemaakte oplossingen gebruiken om hun processen te optimaliseren en groei te genereren. Het bedrijf heeft al een indrukwekkend klantenbestand van 3,5 miljoen gebruikers, waar het gebruik van kan maken bij het uitbreiden naar nieuwe markten.

Bijzonderheden
Specifieke functies zoals bestandsbeheer, widgets, geo-redundante opslag en betaalde downloadfuncties helpen klanten bij het efficiënt en vooral veilig organiseren, beheren en delen van hun gegevens. Het nieuwe platform introduceert ook Web3-toepassingen die de privacy van gegevens verder verbeteren. Door een gediversifieerd inkomstenmodel aan te bieden en gebruik te maken van de bestaande klantendatabase, creëert het bedrijf een stabiele inkomstenstroom met de release van het nieuwe platform. Expertise in big data en gedecentraliseerde datatransmissie en -opslag geeft het bedrijf een concurrentievoordeel in een snel groeiende markt. Het bedrijf is er trots op een belangrijke speler in deze markt te zijn en zal blijven werken aan het uitbreiden van zijn positie en het bieden van toegevoegde waarde aan zijn klanten.

Financiële gegevens
Het bedrijf heeft een baanbrekend Big Data platform ontwikkeld waarvoor CHF 1,2 miljoen is geïnvesteerd. Het platform heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de Big Data markt en is klaar om gebruikt te worden door bedrijven, overheden en particulieren. Om het volledige potentieel van het platform te realiseren, is het bedrijf van plan om een internationaal sales- en marketingteam op te bouwen. We zijn daarom op zoek naar een investeerder die bereid is 15% van de aandelen van het bedrijf te verwerven ter ondersteuning van een financiering van CHF 10 miljoen. Met dit kapitaal zal het bedrijf zijn leidende positie in de Big Data markt verder ontwikkelen en wereldwijd uitbreiden als gedecentraliseerd bestandsoverdracht en Big Data platform. Maak deel uit van deze investering en steun ons bij het vormgeven van de toekomst van de Big Data markt.

ROI
Deze investering biedt niet alleen een aantrekkelijke kans, maar belooft ook een aanzienlijk rendement.

  • Substantieel financieel rendement: Op basis van een zorgvuldig berekende prognoses en solide P&L, verwacht de onderneming een gestage toename van de winst vanaf het jaar 2025. Van 2025 tot 2027 verwachten ze een cumulatieve nettowinst van ongeveer CHF 33 miljoen.
  • Deelname aan het WSI Token Programma: Naast de financiële voordelen biedt de onderneming de investeerder ook de mogelijkheid een deel van de WSI token Team pool te verwerven, die bestaat uit een totaal van 180 miljoen tokens. Het is belangrijk op te merken dat WSI tokens utility tokens zijn, wat betekent dat ze niet geclassificeerd zijn als waardepapier of aandelen in het bedrijf vertegenwoordigen. Ze zijn echter verhandelbaar op gerenommeerde cryptobeurzen en worden momenteel gewaardeerd op $0,02, met een high van $0,31 en een realistische voorspelling op middellange termijn van $1 voor de komende 2-3 jaar. Dit biedt extra potentieel voor een verdere stijging van de waarde van de investering.

Omzet € 300.000

Winst Op aanvraag

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · E-commerce

Branche Platforms

LandZwitserland

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 300.000
FTE 6-10

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten