Bedrijf is actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment

Allround bouwbedrijf actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment. Neem contact op via Brookz voor meer informatie

OMZET

€ 400.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23075

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Ter overname aangeboden; een allround bouwbedrijf actief in de regio Noord Overijssel - Zuid Drenthe. Dit bedrijf is actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment en heeft beleggers, ontwikkelaars, architecten, bedrijven en particulieren als opdrachtgevers. Het bedrijfspand is zowel te koop als te huur. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

AenF Partners

Kantoor uitgelicht

AenF Partners is een praktisch, ondernemend en onafhankelijk fusie- en overnamekantoor gevestigd in Utrecht. Jaarlijks brengen wij met een optimale prijs / kwaliteit verhouding zo’n 30 overname transacties tot een succesvol einde. Zowel aan koop als aan verkoop zijde. In de afgelopen jaren hebben wij in vele branches ondernemers en ondernemingen succesvol mogen begeleiden.

Graag maken wij vrijblijvend kennis om toe te lichten hoe wij ook uw traject op een professionele manier succesvol kunnen adviseren.