Bouwbedrijf regio Amsterdam en 't Gooi

Onderneming actief in woningbouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden met vakkundig en gemotiveerd personeel
Het bouwbedrijf is actief in woningbouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden en heeft een omzet van ca. 2 miljoen euro. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#26100

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een onderneming actief in woningbouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden in de regio Amsterdam en 't Gooi.

Bedrijf
Het bedrijf heeft een omzet van ca. € 2 miljoen. De orderportefeuille is goed gevuld met opdrachten voor voornamelijk bedrijven en particulieren. Het personeel bestaat uit ca. 10 personen. In onderling overleg na de overname is de betrokkenheid van de huidige directie bespreekbaar.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!